Tel.: +359-2-983-28-42;
+359-888-835-833
e-mail: info@happy-travel-bg.com
Банкова Сметка - П И Б
IBAN: BG70FINV915010BGN0CKYL – BGN
ХОТЕЛ  ANGELO HANIOTI 3*ХОТЕЛ  ANGELO HANIOTI 3*ХОТЕЛ  ANGELO HANIOTI 3* ХОТЕЛ ANGELO HANIOTI 3*

1 ден: София- Халкидики:
Тръгване в 08.00 ч от стадион Васил Левски и през ГКПП Кулата и околовръстния път на гр. Солун ще пристигнем в Халкидики и нашия хотел. Настаняване по стаите и свободно време за почивка. Вечерта ще посетим литургията за Христовото възкресение в църквата на селището Ханиоти.

2 ден: Круиз до Света Гора
По желание: възрастни 35 евро, деца 25 евро

Свободен ден или по желание може да се запишете за Круиза до Света Гора. Света Гора е автономна самоуправляваща се монашеска република, създадена за възхваляването на Бог и съхранението на православната доктрина. За Вас това е уникален шанс да се докоснете до това място. Закуска и в 07.30 ч ще тръгнем за Ормос Панагиас , малко живописно пристанище. Качване на кораба и в 09.30ч круиза започва. Прекосявайки залива на Света Гора ще пристигнете край югозападният ъгъл на полуострова. Следва обръщане и ще тръгнете на север, покрай западната част на полуострова, за да имате възможност да разгледате уникалната архитектура на византийските манастири. Пристигане в Уранополис,градът-порта към Света Гора по земя, и имате около два часа почивка за обяд по желание или разходка. Качване отново на кораба и отплаване за Ормос Панагиас, обикновено на връщане персонала на круизерата организира фолклорна програма с музика и танци. Връщане в хотела, свободно време и в 23.00 ч. ще посетим Великденската литургия и ще си запалим свещ от Светия огън. Връщане в хотела, след 24.00 ч. ще започне вечерята, преди това вечеря няма да има.

2 ден: Пазаруване в Солун( при лоши метеорологични условия)
По желание: възрастни 15 евро, деца 10 евро

Свободен ден или по желание може да се запишете за пазаруване в Солун. Закуска и в 08.00 ч тръгване за най-големия град в Северната част на Гърция – областта Македония. Разположен в залива Термайкос, градът предлага на своите посетители смесица от съвремие и античност,малки старинни улички и уживени булеварди. Ще имате възможност през автобуса да видите някой от основните забележителности на града и след това ще имате свободно време самостоятелно да се разходите и да пазарувате. В централната търговска част са разположени множество магазини за разнообразни стоки. На връщане, 13 км след Солун, ще спрем да пазаруваме в най-големия търговски център в Гърция – MEDITERRANEAN COSMOS. Около 18.00 ч ще се върнем в хотела.

3 ден: Великден
Това е важен ден за правослвните християни и хотела ще приготви за Вас традиционен обяд, който ще бъде съставен от гръцки мезета, печено агне на шиш, пролетна салата и местни десерти. По време на обяда ще имате възможност да послушате Жива Гръцка музика. Вместо вечеря ще имате празничен обяд вместо вечеря.

4 ден: Халкидики-София
Закуска и освобождаване на стаите. Тръгване за България в 11.00 ч.

Местоположение: Полуостров Касандра, Ханиоти, на 100 м от плажа.

Хотел: Ресторант, плажен бар, градински бар, външен плувен басейн.

Стаи: 100 стаи и апартаменти, оборудвани с климатик, собствен санитарен възел, кухня, хладилник, телефон, телевизор.

Цени на човек в евро, полупансион, с автобус
Единична 237 Двойна 163 Тройна 152

Намаление за деца:
Дете до 12 г. в двойна стая с двама възрастни плаща 43 Е.

Цени на човек в евро, собствен транпорт: минус 34 Е

Намаление за деца:
Дете до 12 г. в двойна стая с двама възрастни е безплатно.

Цените включват:
● Трансфер с модерен автобус с климатик и придружител от офиса.
● 3 нощувки в хотел Angelo Hanioti 3* на полупансион.
● 3 закуски и 2 вечери и 1 празничен обяд .